8'in Uğuru





Şimdi nedir bu sekiz(8) olayı diyebilirsiniz? Ben de bilmiyorum aslında. Daha doğrusu bu rakamın hayatımdaki uğur tapusu görevi görmesi beni şüphelendirir oldu son zamanlarda ben de oturdum bunun üzerine bir yazı yazmak istedim. Uğur tapusu? bunu şimdi icat ettim evet "8" rakamı hayatımda hep iyi bir şeyler yaşamama vesile olmuştur çok ilginçtir ki hep bu rakamı taşıyan zamanlarda ya da rakamın geçtiği herhangi bir durumda başıma olumsuz anlamda bir şey geldiğini hatırlamıyorum. İşte bu yüzden "uğur tapusu" ismini taktım bu rakama... Gerçekten de bana uğur getirmesi karşılığında verilmiş bir tapu misali. Tamam saçma gelebilir hatta oldukça batıl da ama yine de tuhaf olsa bile  ben bu rakamın uğuruna ve gerçekleştirdiği mucizelere inanıyorum. Şimdi kiminiz benim en nefret ettiğim rakam tam da bu diyebilirsiniz ya da aaa evet evet benim içinde öyle, benim de şanslı sayımdır şeklinde içinizden geçirebilirsiniz. Doğum tarihimin 8 Haziran olmasından tutunda, hoşlandığım çocukla sinemaya gittiğimiz gün oturduğum 8. koltuğa(ki tamamen tesadüf o 7 ben 8'e oturmuştuk ve rakamları o seçmişti), Dairemin 8 numaralı olmasına kadar... Diyorum ya 8'le aramızda ilginç bir çekim gücü var.
Vardır hayatımızda o tarz inanışlar kimi tek sever kimi çift benimki de o hesap yani. Aşırı kaderci bir yapım olmasa da 8 sayısının hayatımın rakamı olduğu konusunda gerekçelerim var gördüğünüz gibi. Hem bir söz demez miydi "hayatta hiçbir tesadüf rastlantı değildir" diye. Ben kadere de yarattığı tesadüflere de inanıyorum ve evrendeki her şeyin, her olayın bir sebebi olduğunu bu yüzden de karşımıza çıktığını düşünüyorum.

Unutmadan rakamın yana yatırılmış hali matematikte sonsuzluk anlamına geliyor belki de rakama duyduğum sempati buradan kaynaklanıyor kim bilir! Ama şu bir gerçek, bendeki ismi "Kutsal 8 Gerçeği”


Bu arada bugün itibariyle yepyeni bir yıla girmiş bulunuyoruz umarım bu yıl bir öncekinden çok daha güzel ve farklı olur. Sağlık, mutluluk ve şans hep bizlerle olsun inşallah... Ben yeni yılla beraber yepyeni kararlar aldım ve uygulamaya geçtim bile hadi bakalım şimdi sıra sizde. Bir yerden, bir şekilde başlayın sadece isteyin ve inanın mutlaka oluyor. Zaten olmuyorsa da zorlamayın çünkü ya olmaması gerektir ya da daha iyisi olacak demektir. O zamana kadar sabırla bekleyin.

Yorumlar

cok doğru bılıo musun 8ın uğuruna bende ınanıyorum 18ocak doğumluyum ama ne zaman ayın 8ı 18ı 28ı olsa hep guzel seyler olur bılemıyorum sekız rakamı benıde cekıo:)) bıde bılardoda 8 rakamı son kalan toptur;)
Aynen tatlım ya acayip bir rakam hayatımı çok etkiledi her zaman :) 8 Haziran doğumluyum, daire numaramız 8 rakamlı piyango biletime amorti mutlaka çıkıyor mesela çok garip :) ... 8 bereket, bolluk temsil ediyormuş bunu da duydum :)

Popüler Yayınlar