Gamze Anne İçin El ele...






Çok önemli ve bir o kadar da hassas konu Gamze Anne'nin Hikayesi... Günlerdir, haftalardır hem yazılı hem görsel medyadan takip etmeye çalışıyorum. Bir de kendi blogumdan sesimi duyurmaya çalışacağım.
Gamze Anne'yi artık tanıyorsunuz ama tanımayanlar için kısa bir bilgilendirme yapmak istiyorum; Genç bir anne Gamze Akbaş... 3 yaşında bir oğlu var ve kendisine lösemi teşhisi kondu. Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji  Bölümü'nde yatıyor. Kendisine konulan lösemi teşhisi: AML M5 (Akut miyoblast lösemi). Kardeşinin iliği uymamış, yakın akrabalarının uyma ihtimali %1, diğerlerinin uyma ihtimali ise 40000'de 1  Daha önce kök hücre nakli gerçekleştirilmiş ancak ne yazık ki hastalık tekrar nüksetmiş. Şimdi zor bir sınavdan geçiyor.

Hepimiz donör olarak kan verebiliriz: Akraba Dışı Doku ve Kordon Kanı Bağışı yapılabiliyor.
Arkadaşım Elif Güneş-ki duyarlılığı için kendisini tebrik ediyorum- gidip 2 tüp kan verip sonucu bekleyenlerden biri olarak hemşirenin uyması zor bir ihtimal dediğini söylüyor. Allahtan umut kesilmez elbet!
Gamze Anne için bir blog açıldı bütün güncel bilgiler yer alıyor: http://gamzeakbas.blogspot.com/
Hiçbir şey yapamıyorsanız kendisine pozitif, samimi ve iyileşeceğine inandığınızı içeren bir yazı yazabilirsiniz: gamzeakbasicin@gmail.com

İzmir'den ilik donörü olmak isteyenler: Ege Üniversitesi Kan Merkezi irtibat numarası: (232) 390 40 29 Randevu alarak gidiliyor.

Gamze Anne'nin,

İçinde bulunulan durumda öncelikle uygun iliğe sonra da bol morale ihtiyacı var. Tabi ki eşinin, akrabalarının da... O yüzden vakit kaybetmeden bir şeyler yapabilmeli, hepimizin başına gelebilecek bu durumun hassasiyetine önem vermeliyiz.
Bir söz der ki: "Bir insan acı duyabiliyorsa canlıdır. Bir insan başka bir insanın acısını duyabiliyorsa insandır."
Allah onu eşine, çocuğuna ve tüm sevenlerine bağışlasın.

İyi haberler alabilmek dileğiyle...

Yorumlar

Allah yardımcısı olsun ınsallah sağlığına kavusur
İnşallah canım...
OYA dedi ki…
Ben inanıyorum,gamze kurtulacak...
Ben de inanıyorum, başaracak ve sağlığına kavuşacak... İyi haberler alacağız inşallah...

Popüler Yayınlar