Kar Gören Masum İzmirli







Uzun zamandan beri kendimi bu kadar mutlu hissetmemiştim. Sebep, alışkın olanların yadsıyabileceği türden bir şey "KAR"... Ben İzmirliyim ve bununla da her zaman gurur duyuyorum lakin kar göremediğim için de hep sinir olmuşumdur.  Sen hiç arkadaşlarının sosyal medyada boy boy, çeşit çeşit afili kar fotoğraflarından bir tane bile ekleyememiş olmanın verdiği sıkıntı ve üzüntüyü bilir misin? Sen hiç kar topu oynayamamanın verdiği ezikliği hissettin mi? ya da karada 'adam' bulamıyorum bari 'kardan adam' yapayım da huzur bulayım dedin mi hiç?  Dur dur daha bitmedi sen hiç bembeyaz manzaraya sadece filmlerde ya da fotoğraflarda mı aşık oldun? Cevabın evetse kıyamam sana bendensin. Yıllar önce ben üniversitedeyken yağmıştı da ne sevinmiştim hatta Balçova'da Teleferiğe çıkıp Uludağ'a rakibiz ulan diye az naralar atmamıştık hey gidi hey! Ama yüce yaradan sesimizi yıllar sonra tekrar duydu ve dün İzmir'e lapa lapa kar yağdırdı, şükürler olsun.

Valla bu kadarı beni kesmedi, bizim üniversitenin düzenlediği 12 Şubat 2012 Bozdağ kayak gezisine katılmayı planlıyorum bu da kesmezse Bursa Uludağ filan diyorum haydi hayırlısı... Kar görmemişin hali zor arkadaş!

Yorumlar

:))) kardan adamın rakı ıcmesıde cok komık olmus,kar ınsanı ferahlatıyor,sevındırıyor İzmir'ede sonunda dusmus :)) sevgıler..
Hehehe :) evet en sonunda kar'ı gördük canım... Sevgiler...
yokartıkyaa dedi ki…
Çok eğlenmişe benziyorsun canım:)
Evet canım çok eğlendim :)
Unknown dedi ki…
Ben İstanbul'a geldim, İzmir'e kar yağdı ya :) tamam burda da var ama, ben İzmir'e her şeyi daha çok yakıştırdığım için orda olayım isterdim. bembeyaz karla ne de güzel olmuş özgürlük şehrim :)
AslıASLI dedi ki…
Kar insanı mutlu ediyor dimi :) bende çok bekledim ve en sonunda yagdı İstanbul'a ertesi gününde güneş açtı, şaşırtıcı :)

Kardan adamlar yaratıcılık örnegi :)
Evet kar insanı mutlu ve huzurlu hissettiriyor iyi ki yağdı :)Haydi atlayın gelin İzmir'e bekliyorum :)
betty dedi ki…
Bir kış çocuğu olarak kapalı,soğuk ve karlı havalarda ağzım kulaklarımda gezer neşeli şarkılar söylerdim ama bu yıl..Ankara'da öyle çok yağdıki artık ben bile sıkıldım,kar görmeyi özlersen beklerim:))
Ah ah! İzmir'e kırk yılda bir yağıyor valla Ankara'yı hiç görmedim, merak ediyorum aslında gelmek isterim :) tabii ben de İzmir'e beklerim :)

Popüler Yayınlar