Mimmm!






Teşekkür ediyorum Firari Yolcu( http://firariruhumunseyirdefteri.blogspot.com/) beni unutmayıp mimlediğin ve bu konuda aydınlattığın için.

Gelsin bakalım sorular;

Soru 1: En çok sevdiğin şey nedir? Nelerden hoşlanırsın?

Valla o kadar çeşitli ve de geniş kapsamlı ki neler yazacağımı şaşırdım kabaca şunları söyleyebilirim: yazı yazmayı, kitap okumayı, gezmeyi, mizahı, Kıvanç Tatlıtuğ'u, puzzle ve tabu oyunlarını çok seviyorum. Bunun dışında müzik, spor ve sinema olmazsa olmazlarımdandır. Hafta sonları sahilde yürüyüş yapmayı çok seviyorum. Ha bir de değişik hoşlantılarım var şöyle ki; buğulu cam görünce dayanamam ve resim çizerim, yazı yazarım. Otobüslerde cam kenarına oturmayı severim, yemek yapmayı da yemeyi çok seviyorum hele ki de yeni bir lezzetten bahsediyorsak... Puding pişirdikten sonra tencerenin dibini sıyırmayı ve gülümsemeyi dehşet severim hatta tanımadığım ama bana doğru bakan kişilere dayanamayıp gülümsüyorum ya da yolda aklıma hiç olmadık yerde komik bir şey gelince çok gülesim geliyor ve gülüyorum sırf bu yüzden bir gün ya tımarhaneye ya da hapishaneye düşmekten korku ve endişe duyarım. Yeni kelimeler öğrenmek, yeni insanlarla tanışmak ve morali bozuk bir insanın yüzünü gülümsetebilmek bunlara bayılıyorum adeta. (Sırf bu yüzden üniversitede bölüm değiştirmeyi ve psikoloji okumayı bile düşündüm) Sosyal sorumluluk projelerine katılmayı, sanatın her dalını, bazen çok sosyal olmayı bazense yapayalnız kalmayı seviyorum. Kırmızı şarap, çikolata ve makarna olsa da yesek dediklerimdir. Blog yazmak ve okumak vazgeçilmezlerimdendir.  Ve Tweety, Garfield az daha unutuyordum sizi.




Soru 2: Bilgisayarda vaktini nasıl geçirirsin?

Tabii ki de blog açtığımdan beri onunla zaman geçiriyorum onun dışında sosyal medya ile aram oldukça iyidir feysbukum, tivitırım filan var hep ama eski kafalılığım tutarsa kim bulmuş bu teknolojiyi yeaaa! der isyanda ederim o ayrı. Bu ara Tumblr keşfettim biraz orda da takılıyorum. Film, dizi izler; gündemde ne olmuş ne bitmiş diye haber takibini de yine internetten yaparım.

Soru 3: En sevdiğin filmler hangileri?

Bak şimdi bu soru gerçekten çok zor hocam! Ne yazsam ne desem bilemedim çünkü o kadar fazla ki...
Boleyn Kızı, Siyah Kuğu, Amélie, Forrest Gump, Aşk Tesadüfleri Sever, Şeytan Marka Giyer, Babam Ve Oğlum, Berlin Kaplanı, Altıncı His, Mirrors, Karabasan, City of Angels, 500 Days of Summer, Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi, Kelebek Etkisi, Harry Potter, Arkadaştan Öte aklıma gelenler arasındadır.
Dizi olarak ise; çok fazla televizyon izlemiyorum sadece Kuzey Güney, Yalan Dünya ve Muhteşem Yüzyıl ve Bir Erkek Bir Kadın'ı izlemeyi seviyorum.  Dexter, How It Met Your Mother...




Soru 4: Şu sıralar almak istediğiniz şeyler?

Öyle çok ki :) Ben alışverişi çok severim aslında ama bazen gereksiz şeyleri gerekenden fazla almış olduğum için kendime liste yapmayı tercih ediyorum bu el freni sistemi oluyor bir çeşit hehehe... Kıyafet, makyaj malzemesi ve ayakkabı dışında büyük hayallerim de var mesela bir ev ve bir araba almayı çok istiyorum hatta bir Vespa!

Soru 5: Şu sıralar ne dinliyorsun?

İşte budur! Bekliyordum bu soruyu; Göksel'in Acıyor şarkısını günde bin kez sabah, öğle, akşam, ikindi ve yatsı kısaca her fırsatta dinliyorum.
Reklam müzikleri çok fazla dolanır dilime ama öyle somut hatırladığım yok şu anda belki Orkid'in yaklaş hadi yaklaş'ı olabilir. Ha bir de eski şarkıları ara sıra mırıldanırken buluyorum kendimi...


Ben de Firari Yolcu'nun taktiğini uyguluyorum mesaj attıklarım mimlendi, haydi hayırlısı!




Yorumlar

tesekkur ederım canım mim için:)ben yapmıstım http://biricitinyeri.blogspot.com/2012/02/en-sevilenler-mim.html okuyabılırsın canım tekrar tesekkurler:)

ahh ahh araba almayı bende cok ıstıyorum sevgiler:)
Rica ederim canım =) Ahhh! İnşallah bir gün en güzelinden arabamız olur ya! :)
hayatreceli dedi ki…
ne güzel cevaplar bunlar canımm çok keyifle okudum:)) mimini aldım canım:)) inşallah cevaplayabilirm bu yoğunluğun içinde kocaman öptümm:))
yokartıkyaa dedi ki…
Göksel durdu durduuu ve öyle bir şarkıyla çıktı ki beni de benden aldı:)Gerçekten çok hoş bir şarkı!
tanıştığıma memnun oldum canım
hoş paylaşım
bana da beklerim
:))
Bir Kase Lezzet hoşgeldin :)Ben de tanıştığıma memnun oldum...
Reçelim, fırsat bulduğunda yazarsın dert etme! :)
Yokartıkyaa şarkı müthiş! Sürekli dilimde :)Göksel çok güzel yorumlamış bence de :)
Düş Kızı dedi ki…
Canıııım, ben bu mimi yanıtlamıştım zati :)
Yine de düşündüğün için çok teşekkürler :))
Tamam canım, rica ederim =)
dizimanyaq dedi ki…
Bir mimde benden geldi sana haberin ola:)
Tamam canım çok teşekkürler :)
Firarî Yolcu dedi ki…
Bende yeni bir mimin var canım, cevaplamak istersen sevinirim. ;)
En kısa zamanda cevaplıyorum canım, çok teşekkür ederim =)

Popüler Yayınlar