Ödül Aldım Ki...







İyi pazarlar efenim! Epeydir sesim çıkmıyor farkındayım ama sebeplerim var zira yoğun, hareketli ve bir o kadar da gürültülü zamanlar geçiriyorum. Tadilat başladı evde(zaten hiç bitmez) ve ben matkap sesleri, usta-çırak muhabbetleri arasında kendi sesimi bile duyamıyorum şu sıralar... 
Neyse mayıs geldi, dün Hıdırellezdi neler yaptın bakalım? Ben yazdım, çizdim ve dileklerimi suya attım gitti. Sonra akşam arkadaşlarla dışarı çıktık, ateşten atladık, haşlanmış mısır yedik. Bak en sevdiğim aylardayız yahu! Yaz geliyor yaz mis gibi 1 ay sonra da doğum günüm(8 Haziran) ona göre bak 1 ay öncesinden söylüyorum hazırlansın hediyeler diye.
Geçen gece Tivitır'da bağırıyordum Kral TV Müzik Ödülleri dağıtılırken hani bana? "Yılın en iyi çıkış yapan karga sesli hatunu ödülüm nerede?" diye... Birileri sesimi duymuş olacak ki hatta o biri sevgili arkadaşım http://firariruhumunseyirdefteri.blogspot.com/ olmakla birlikte bana Çok Yönlü Blog Ödülü'nü verdi.(Evrenle aramda nasıl bir mesaj akışı varsa artık! Bir şey istiyorum hemen oluyor resmen!) Kendisine huzurunuzda çok teşekkür ediyor ve ödülümü almak için sahneye zıplıyorum.



Bu arada ödül yazısını okurken Johann Pachelbel'in "Canon in D Majör" adlı eserini dinlemeniz tavsiye ediliyor.

Ödülün başlıca kurallarına gelecek olursak; 

1) 11 arkadaşına bu ödülü vermen gerekiyor(En az 11 arkadaşınla paylaşmazsan bu ödülü, 11 yıl uğursuzluk peşini bırakmayacakmış benden söylemesi) Şaka şaka o kadar da değil canım 11 kişiyle paylaşman gerekiyor ama bu konuda ciddiyim.

2) Ödül aldıklarını bloglarına gidip haber vermen gerekiyor

3) Kendinle ilgili 7 gerçek paylaşıyorsun

4) Sana ödül veren kişiye teşekkür ediyorsun

5) Versatile Blogger Ödül logosunu bloguna ekliyorsun. 
















Sanırım 11'i geçti ama yazamadığım, yazmayı unuttuğum diğer arkadaşlarım kusuruma bakmasın artık kendileri yazıyı mimleyebilir hatta çok sevinirim bunu yaparsanız.

Kendimle ilgili 7 gerçekten biraz fazlasını yazdım sanırım.

-Ben semi vejetaryenim yani kırmızı et yemiyorum. Onun dışında balık ve tavuk etini afiyetle yerim ama bana sakın kırmızı et demeyin kusarım.

- İkizler burcuyum o sebeple çok yönlülük bana miras zaten. Aynı anda birden fazla iş yapmayı çok severim, üstelik hiç zor gelmez. Araştırmayı, gezmeyi tozmayı, okumayı, yazmayı, eğlenmeyi aslında hayata dair ne varsa bir şekilde ucundan tutarak yakalayabilmeyi çok seviyorum. Meraklı bir yapım vardır hemen hemen her şey ilgimi çeker.

- Korku-gerilim filmlerine bayılırım. Atraksiyonlu, maceraperest bir yanım vardır. Extreme sporlar tam benlik!

- Kişisel gelişim ve psikoloji hayalini kurduğum meslek dalları arasında yer alıyor diğeri oyunculuk.

- Carpe Diem'ciyim yani ne geçmişime takılı ne de geleceğin kaygısı illa ki içinde bulunduğum an diyorum önemli olan.

- Çok kararsız ve bir o kadar sabırsız yapım var ama bu yönümü zamanla törpüledim sanki?!

- İnatçıyım ve bu bazen karşımdakini usandıracak kadar olabiliyor. 8 uğurlu rakamım olmasına rağmen 21'den nefret ediyorum.

- Akşam meyve yemeden uyumam/uyuyamam. En zor durumlarda bile bir adet meyve yemeden yatmadığımı bilirim.

- Siyah renk takıntım var bu yüzden ebeveynlerim sinir krizi geçiriyor. Siyah olacak. İşte o kadar!

- Arkadaşlarıma kıyasla beni korkutan şeyler çok az. ( Allah korkusu dışında tabii)

- Çaya ve kahveye şeker atmam ama tatlısız da yapamam, şuruplu tatlı sevmem ver bana puding, kazandibi her gün yerim. Makarnasız yaşayamam.

- Yeni başlangıçlar ve aşık olmak hayatta en zevk alarak yapabileceğim işlerin başında gelir.

- Sanata dair ne varsa ilgimi çeker; sergiler, müzeler, kütüphaneler... Sanki hep beni çağırır gibi geliyor.

- Mizah, karikatür iyi ki varsınız. Gülmeyi/güldürmeyi hiç olmazsa gülümsetmeyi seviyorum. (Gıdıklarım.)

- Kıvanç Tatlıtuğ manyağıyım desem mi diye düşündüm ve yazmışım bile. Bazen sesli ve yazılı düşünebiliyorum.

- Melek Terapisine inanıyor ve bu sayede huzuru bulduğumu düşünüyorum.

- Çok saçma takıntılarım var ama Obsesif Kompulsif boyutta değil Mazallah!  Ayna kırmaktan korkarım, ayın 21'i özel bir şeyler yapmamaya(organizasyon mesela) gayret ederim, bir şeyi 3 kez yapınca sağlam olacağını düşünürüm, terliklerden biri tersse hemen düzeltirim, otobüslerde cam kenarı olmazsa olmaz. Gerekirse yolculuğu ertelerim. Ellerimi sık sık yıkarım, kilitlediğim kapıyı tekrar tekrar kontrol ederim hatta evden metrelerce uzağa gitmiş olmamın önemi yok eve dönüp tekrar kontrol edebilirim. Yolda yürürken çizgilere veya yere bakıyorum, moralim bozuksa deniz kenarına giderim ya da yalnız kalmak isterim, gece yatmadan önce illa kitap okumalıyım ya da müzik dinlemeliyim, halısız ev sevmem gibi gibi...

Bir kez daha beni bu ödüle layık gören arkadaşım http://firariruhumunseyirdefteri.blogspot.com/ teşekkür ediyorum!

Görüşürüz millet!

*** Üniversiteden en yakın arkadaşım Deniz Pehlivanlar haftaya cumartesi EVLENİYOR!(My Best Friend's Wedding alarmı yani)  Düğün sonrası bir yazı kaleme alacağım bekle beni, öptüm.



Yorumlar

zeynep dedi ki…
Canım mimleri pek cevaplamıyorum .
Beni ödüle layık gördüğün için çok teşekkür ederim , sevgiler.
Rica ederim canım, sevgiler! :)
dizimanyaq dedi ki…
Vayyy aynı ödülden 2 tane almış bulunmaktayım Pek bir havalara girmiş olabilirim:)) Şaka bir yana çok teşekkür ediyorum
Firarî Yolcu dedi ki…
Keyifli bir yazı olmuş canım, biraz daha tanımış olduk seni böylece.
Daha da sevdim diyebilirim...

Teşekkürler cevapladığın için.
siyah kuğu dedi ki…
TEŞEKKÜRLER canım ismini ekledim beni ödülleyenlere:)
dizimanyaq yedek ödül olsun bu senin için madem :) Rica ederim canım...
Firari Yolcu esas ben teşekkür ederim canım ödüle layık görüldüğüm için :) Bende sizleri çok seviyorum.
siyahkuğu rica ederim :)
DOREMİ dedi ki…
Kutluyorum canım birde hediye bırakıyorum kucağına...şeytan tüyünü çok severim..:))
" http://www.dailymotion.com/video/xffrg1_wolfgang-amadeus-mozart-mozart-symphony-no-40-in-g-minor-kv-550-the-great-i-molto-allegro_music?start=196
Ödül için teşekkürler.Bu konu için açılan başığıma seni de ekledim,sevgiler..
crazywomanrosemary çok teşekkür ederim canım :) Hediye için de ayrıca teşekkür ediyorum en sevdiklerimden! Süpersin yahu! =)
Kitap Cumhuriyetim rica ederim canım :) Sevgiler!...
betty dedi ki…
çok fazla ortak yönümüz vaaar!1.siyah renk konusunda.bende zamanında annemi sinirlendirirdim,yıkanılan bütün çamaşırlar siyah asmaya utanıyorum derdi:)))2.bende çok inatçıyım,(oğlağımda)3.sanata dair herşeyi seviyoruum,sevgimden sanat okudum 3.herşeyi şekersiz içerim ama tatlıya hayır demem 4.mizah dergilerini okurken içime gıdıklanan bir çocuk kaçmış kadar gülerim...:)))5.Bende vejeteryanDIM,biliyorsun bebişten dolayı mahalle baskısıyla balık ve tavuk yedim,birazda köfte:(hakkındaki gerçekler bana öyle tanıdık ki:)))sevgilerimizle...
betty dedi ki…
çok fazla ortak yönümüz vaaar:))inatçıyım(oğlağım da biraz..ama oğluşum ikizler olacak)siyah takıntım yüzünden zamanında annem çamaşır asmaya utanıyoruum çığlıkları atardı:)vejeteryanDIM,bebişko yüzünden mahalle baskısıyla balık tavuk hatta biraz köfte bile yedim:((seninde bebişkon olunca kusma isteğine rağmen yersin)sanatla ilgili herşeye bayılıyorum bu yüzden sanat okudum:)mizah dergilerini okurken içime gıdıklanan bi çocuk kaçmış gibi saatlerce kıkırdarım:)çocukluğumdan beri şekersiz çay içer ama tatlılarada asla hatır demem:)hakkındaki 7 gerçeğin büyük bir kısmını paylaşıyoruz:))))
betty canım benim :) Ortak noktamız çokmuş hakkatten, bazen iyi ki blog yazıyorum diyorum bu sayede sizin gibi dostları tanıma fırsatım oldu, bebişi öpüyorum çok...

Popüler Yayınlar