Ah Şu Erkekler!

 

  
İşte zurnanın zort dediği noktaya geldik çattık. Geçtiğimiz haftalarda erkekleri anlamaya(!) çalışıyorduk ya bu kez de devamı niteliğinde bir yazı yazdım. Biz hatunlara itici gelen, öyyyk! dedirten erkekleri sıralıyorum şimdi de;

             Beyaz Pantolon Giyen Erkek

Çok özel bir durum olmadıkça beyaz pantolonla çıkmayın karşımıza ya.

             Derin V yakalı body, tişört, kazak ya da beyaz atlet giyen erkek

Bu nedir ya? Bildiğin kabus bu. Giyilmemesi gerekenler listesinde başı çekiyor. Bunu giydiğiniz vakit biz hanımların aklından geçen iki şey: "oğlum ya kırosun ya da gay yeaaa!". Bir de kas yok bir şey yok giyersin Allah'ım sırf görüntü kirliliği...

Not: Son zamanlarda dikkat ediyorum, geçen bi AVM'de denk geldi şu yakaları dik tişörtlerle dolaşıyorsunuz ortalarda çok mu cool gözüktüğünü sanıyorsun kanınca? İticisin yapma be! Ütülenmemişte, giymek zorunda kalıp geçirivermişsin üzerine gibi duruyor gözüme battı benim mesela, hoş değil.

                Slip Mayo Giyen Erkek

 Bunların soyu tükenmedi mi henüz? Ben sahilde denk gelmiştim bu familyadan birine de karşısına geçip amma gülmüştüm rahatsız olup gitsin gözümün önünden diye. O vakit denize atlamayı tercih etti Allah’a şükür nevi şahsına münhasır kişi. İğrenç be! Hayali bile kötü. Erkek adam dediğin slip mayo giymez/giymemeli. Kızlar sevmez bak benden söylemesi.

             Yumurta Topuk Ayakkabı Giyen Erkek

Oğlum, bunların modası geçti çoktan ya. Şimdiki kızlar sevmiyor arkadaş giyme. Göz zevkimize taciz etmek bu resmen ya.
"Dost başa, düşman ayağa bakar" demişler hani dost var düşman var çıkılır mı hiç dışarı o yumurta topuklarla öeefff! Normal ayakkabı giy, temiz olsun yeter.

             Beyaz Çorap Giyen Erkek

Bunun üzerine tanımam ya, bu bildiğin efsanevi bir şey oldu artık. Valla kim çıkardı bunu ortaya bilmem ama ülkemizdeki erkeklerin çorapçıya gidip beyaz çorap almaya korkar olduğunu düşünüyorum.
Siyah giy, lacivert giy ama beyaz olmaz be canım sonra kıro muamelesi görünce tadın kaçmasın.

            Böbrekler Dışarda Dolaşmak

Hiç seksi değil! Aksine, o gömleğin düğmelerini böbreklerinize kadar açmakla seksi falan olmuyorsunuz. Iyyyk! Kadınlar dekolte vermeyi sever anladık da size ne oluyor? Gömlek giyip mi çıkmışsın dışarı yoksa çıplak mısın? belli değil. Bu harekette out!

        Aşırı Kaslı Vücut

Tamam üçgen vücutlu erkek göze hoş gelebilir ama bunun aşırısı gerçekten de iğrenç geliyor.
Fit vücutlu olmak kas yığını olmak anlamına gelmez ah be güzel kardeşim. Elbette göbek sal senden önce gitsin gideceğin yere demiyoruz ama spor salonunda bilmem kaç kilo ağırlıkla çalışan erkekte asla seksi değildir.

          Koku

Nasıl koktuğumuz önemli. Ter kokmayın, güzel kokacağım diye parfüm şişesinin içinde yüzmeyin yeterli. Kadınlar güzel kokan erkekleri daha çekici buluyor hem haberiniz olsun.

       Sırt Kılları

Tam bir facia. Of o ne öyle apolet gibi uzamış kıllarla doğal kürk manto görümüne kapılmış erkekler öööyyykk! Üstelik bunlar her yaz sahillerde cirit atar mutlaka görmek mümkündür. Bizler zaten tüy yumağına sarılmayı istesek yatak odamızda duran peluş ayımıza sarılmayı tercih ederiz.


        Saçlar

Ayy ben mesela çok dikkat ederim. Bir erkekte uzun saça gelemem, asker tıraşı sevmem amma velakin yürüyünce o ense tıraşını görmem lazım. Ayrıca kafasına 1 kilo jöleyi boşaltıp dışarı çıkmış erkeklere bir çift lafım var, inanın ışıkta flaşör gibi parlıyorsunuz yeaaa! Yahu saç temiz olsun, illa bir şeyler süreceksen de dozunda olsun yeter yani.

     Renkli Lens

Efsane geri dönmüş, alın size "Freddy'nin Kabusu" üstelik vizyonda değil gerçek hayatta! Doğal olun doğal diye bir taraflarımızı mı yırtalım illa öeeff! Göz renginiz ne olursa olsun onu sevmeye çalışın zaten size yakışan da doğuştan sahip olduğunuz göz ve saç renginizdir. Hortlak gibi o ne ya?! Unutmayın, kadınlar orijinal erkekleri tercih eder. Ben demiyorum bunu uzmanlarda diyor.

       Sarı Dişler

Envai çeşit diş macununun, diş temizleyicisinin bulunduğu bir dünyada yaşıyoruz ya. Gülümseme/gülüş önemlidir ve dikkat çeker diye 3 yaşındaki çocuğa sorsan bilir be!
Siz nasıl ki kadının gülüşüne dikkat ediyorsanız o da sizin gülüşünüze dikkat eder.
Hem sağlık hem güzellik açısından dişlerinizi düzenli fırçalasanız ölmezsiniz. (Hele ki sigara içen beyler)

       Burun Kılları

Valla biz detaycıyız. Belki sizin aklınıza bile gelmez bunlara dikkat etmek ama bayanlar kendisine özen gösteren eh biraz yeni trend lafla "metro seksüel" erkeğe bayılıyor yahu.
O kıllar burundan dışarı fışkırmaya başlamışsa buna bir zahmet dur demelisiniz. Nefes alıp verdikçe o kıllarda harekete geçiveriyor ya ay ne tiksinç!. Teknoloji çağındayız sırf bunun için icat edilmiş araç-gereç dolu valla babam bile kullanıyor be! Hem piyasada yeteri kadar kurt adam var bence.

         Pantolondan görünen çamaşırlar

Kulağa hoş gelmediği gibi göze de batıyor. Düşük bel pantolonlar moda diye abartmayın durumu ya. O pantolonlar yolda düştü düşecek diye gergin bekleyişler yaşıyoruz. Hayır yani reyting peşinde de değiliz ki ne kadar açarsan o kadar izlensin hayret bir şey ya! Hele o pantolondan gözüken beyaz don poofffff!

        Muhteşem(!) Üçlü

Cep telefonu, sigara paketi ve araba anahtarı en vazgeçilmez aksesuarlarınız olabilir ama onları masanın üzerine koyup kız tavlamaya çalışmakta neyin nesi? Hiç anlamam, “neyin peşindesiniz?“ diye bağırasım gelir içimden. Bu harekette tırt yani. Hava yapayım derken cereyanda kalıp bir taraflarınızı üşütmemeye dikkat edin.

        Altın Takılar Takan Erkek

 Beyler, dost acı söyler ama söylemek zorundayım. Erkeklerde altını kim/ler takar bilirsiniz bildiğin pezolar işte(kibarını yazdım ben). Altın, kadına özgü bir takı olarak kalmalı diye düşünmekteyim. Seviyor olsan da tercih etme hele ki  o kap kalın bir kolye veya yüzük parmağını baştan sona kapsayan altın yüzükler, şövalye yüzük denilenleri de itici geliyormuş ona göre ha!

 Not: Ben küpe takan erkeği de çekici bulmam mesela, kız gibi geliyor bana. Zevk meselesi tabi, yakışıyor da olabilir lakin ben pek hoşlanmam.

           Parlak Kıyafetler

Erkeğe bak hizaya gel derim ben görünce. Allah'ım o ne ya gerçekten de birazdan sahneye çıkıp şakıyacakmış gibi. Erkeğim benim deyip sevesim gelmez valla. Yanında disko topu gibi yanıp sönen bir adama kimin tahammülü olabilir ki!

 
 
Bunlar dışında bazı davranışlarda itici geliyor(muş) yazmadan geçemeyeceğim hem burada tecrübe konuşuyor anlayın artık. Beyler, aşağıdaki hareketleriniz kadın karşısında gözden düşüp, puan kaybetmenize sebep olabilir benden yazması...



* Fazla ana kuzusu, evcimen erkek

Oyyy kuzucuğum benim, sütünü iç ve yat hemen tamam mı?

* Pinti ya da sürekli parasal muhabbetler yapan erkek

Hem de daha ilk buluşmada falan bunu yaptıysan ayvayı yedin. Buzzz gibi bir hava eser ortamda üşürsün. Çok savurgan olma tabi de pintilik yapman da hoş değil.

* Kasıntı Erkek

En gıcık olduğum erkek tipleri arasında zirveye oynar. Sana Demet'in bir şarkısıyla seslenmek istiyorum kusura bakma. "Kime bu caka bu hava, seni herkes iyi tanıyor."

* Sevgilisi varken seni yok sayan erkek

Ay bi git aptal mısın nesin ya! Aramızda ne vardı da ne oluverdi mesafe aldın hemen. Hem sevgilinden ayrılınca yanımda bitersin elbet görürüm o zaman. İstenmeyen ot kıvamındaki erkeksin bence.

* Eşini/Sevgilisini habersizce aldattığını ballandıra ballandıra anlatan erkek

Sana neler demeli ay seni çıtır çıtır yemeli! Benden uzak Allaha yakın ol bir zahmet.

* Arabasına/İşine güvenen erkek

Yürü git be! Aynı güveni kendine göster de görelim.

* Ev işlerinden zerre kadar anlamayan üstelik "ben erkeğim ev işinden ne anlarım yeaaa" diyen erkek

Şu çarşafın ucundan tutuversen ölür müsün be!


* Eğlenmeyi bilmeyen, kavgacı, aşırı küfürbaz erkek

Seni kim ne yapsın Allah aşkına ya. Sıkıcısın üstelik şiddete meyilli bir yapın var belki???

* Ukala/Sürekli kendini öven erkek

Küçük dağları da sen yarattın tabii olacak o kadar! Gıcıksın işte, sinir bozucu şey.

* Senden umduğunu bulamayınca senin en yakın kız arkadaşlarına yazan erkek

Bişi demiyorum bile sana. Sadece gözüme gözükme yeterli.

Erkekler çeşit çeşit. Saymakla, yazmakla bitmez ama aklıma gelenler böyleydi. Senin de eklemek istediğin bişiler varsa paylaş hadi biz de öğrenelim.


***Ha bu arada size Sezen'den "Erkekler'i" armağan ediyorum. Ah şu erkekler ah!

 







 




Yorumlar

Pembe Kereste dedi ki…
Çook güzel bir yazı hepside çook doğruu :)
Adsız dedi ki…
kaşlarını aldırıp incecik yaparak yukarıya dopru kaldıran ve bednam bir görüntü veren,kısacık ve çarpık bacaklarına aldırmadan fütursuzca mini etek giyen,değirmen taşı misali kalçalarına aldırmadan hayasızca daracık jean yada tayt giyen,plajda son derece iddialı üçgen bikini giyerek orantısız vücudunu ve ay yüzeyini andıran selülitlerini umarsızca sergileyen,suratına kilolarca makyaj yaparak doğallıktan fersah fersah uzaklaşan,kendini her erkek için bir lütuf olarak gören ve :"benimle birlikte olacaksa tabiiki de beni taşıyacak,bana bakacak" zihniyetine sahip,artık iyice "tektip" tarzda giyinen ve hepsi birbirine benzeyen,hayat felsefesi kesintisiz bir şekilde cep telefonu ile sms göndermekten ibaret olan,dünyadan bi haber "kelav" larda kendini bilen erkekler tarafından pek rağbet görmez.Sizlerde bunlardan itina ile kaçının ey sevgili bayanlar..
Pembe Kereste teşekkürler =)
bilinmeyen denklem dedi ki…
öncelikle doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara.evine ..... blogcu. diye çelenk göndermeyi çok isterdim :))) yazına gelince komikti okurken güldüm sadece :) ama şu beyaz pantolon üstüne siyah gömlek gitmez mi?yazına göre hiç doğru dürüst erkek yok hepsi kro öle mi? neyse benimde kızlarda en gıcık olduğum şey şu pantolonların paçalarını çizmelerin içine sokması. yav iğrenç gözüküyosunuz.kasabaya inmiş atını ağaca bağlamış bi kovboyu andırıyonuz daha çok :))ya da ortalığı sel götürmüş paçaları ıslanmasın diye çizmenin içine sokmuş havası var :) ne diyelim allah her iki cinsede akıl fikir versin türk milleti olarak yanlışımız çok galiba...
Bilinmeyen Denklem öncelikle teşekkür ederim :)Tabii biraz işin espri yanlarına da vurgu yapmaktı amacım ama çevremde bu tip erkek sayısı da hiç az değil söylemeden geçemeyeceğim! Haklı olduğun yanlar var tabii! Kadınlarla ilgili de yazmıştım oku istersen! Türk milleti olarak biraz değişik bir yapımız olduğu kesin, saygılar!

Popüler Yayınlar