Meleklerimle Yaşıyorum







Sözümü tuttuğum üzere konumuz "Melek Terapisi"... Gece gece oturdum yazıyorum bak sırf sen "söz verdin de tutmadın, bekledim de yazmadın" deme diye transa geçtim yazıyorum. Önce melek kartlarımdan seçtim acaba zamanlama doğru mu diye sordum? Onlarda bana "Sen yapman gerekeni biliyorsun" dedi. Bu şekilde anlaşıyorum onlarla. Dur ne yaptığımı merak ediyorsun çünkü iyice karmaşıklaştı değil mi? Tamam en baştan başlıyoruz.
Beki İkala Erikli: Robert Kolej ve Boğaziçi İşletme mezunu, 13 yıl üst düzey yönetici olarak Procter&Gamble Türkiye, Almanya, İsviçre, Hollanda ve İngiltere'de çalıştı. Küçük yaşta psişik yeteneklerini keşfeden ve uzun yıllar çevresinin de etkisiyle bu yönünü bir kenara atan Beki Erikli, İngiltere'de Sir John Whitmore'dan Executive Coaching ve Collin Reeve'den NLP Practitioner/Business NLP(Neurolingual Programming) eğitimi aldı. 
Heidelberg'de Coaches Training Institute'un beş aylık yaşam koçluğu eğitim programını tamamladı. Hawaii'li şaman Dr. İhaleakala Hew Len'den aldığı Ho'oponopono eğitimi sayesinde öğrenciliği ve kariyeri boyunca bir kenara attığı içsel rehberliğine yeniden kavuştu. 
İçsel rehberliği, onu Münih'te Charles Virtue'den Medyumluk Sertifikasyonu ve Hawaii'de Dr. Doreen Virtue'dan Meleklerle Çalışma (ATP) ve Meleklerle Medyumluk (ATM) eğitimi almaya yöneltti. Erikli, Executive Coaching/Yaşam Koçluğu'nun yanı sıra, gruplarla ve bireylerle yaşam ötesiyle iletişim, geçmiş yaşam şifası ve meleklerinzile iletişim kurma çalışmaları yapmaktadır.


İçinde Allah ve melek inancı olan her bireyin benimseyip uygulayabileceği ama başta "Hadi canım yok artık daha neler!" diyerek inanmadığı ya da inanmak istemediği bir terapi yöntemidir Melek Terapisi şöyle ki; "Ruhunuzu yükseltmek için, koruyucu melekleriniz ve melek aleminin diğer üyeleri sizden negatif korku ve düşünmenin etkilerini salıvermeye yardım etmekten mutlular. Her şeyden çok meleklerin amacı, bilinçliliğimizi tanrının sevgisinin kavrayışına getirmektir. Böylece sevginin farkındalığını bloke eden herhangi bir şeyin kalıntısını temizleyip uzaklaştırmamıza yardım etmek onlar için büyük zevktir. Her zaman etrafınızda melekler var, garanti ve durmaksızın. Daha önce yapmış olduğunun, söylemiş olduğunuz veya düşünmüş olduğunuz herhangi bir şeye rağmen melekler sizi koşulsuz severler" der Doreen Virtue.
Ben kendi adıma söyleyecek olursam kişisel gelişim, sipiritualizm, NLP ve Yaşam Koçluğu gibi konulara oldukça ilgiliyim ve bu alanlarda fırsat buldukça kitap okuyor ve araştırma yapıyorum. Takdir edersin ki Melek Terapisi ile tanışmam da çok zor olmadı. Bu konuda bana ilk ve en önemli desteği veren çok sevgili arkadaşım Ayça Ayseli'ye de kucak dolusu teşekkürler.
Bende tıpkı Beki İkala Erikli gibi yıllardır psişik güçlerim olduğuna inanıyorum hatta inanmakla kalmıyor günlük hayatta yaşadığım enteresan olaylarla bunu adeta kanıtlıyorum; bazen gözlerimle koca bira bardağını kırabiliyor bazen önceden sezdiğim bir olayı gidişatına göre lehime çevirebiliyorum. Çok arkadaşım sıradan bir konuda bile sırf fikrimi almak için telefon açar, ziyaretime gelir. Ben kendimce ve hissederek yapması gerekeni söylerim. Ha yapar ya da yapmaz karar onun. Peki hiç mi yanılmıyorum? Çok çok az... Belki hayatımda sadece 1-2 kez yanıldım ve bunda da bir hayır olduğunu düşündüm. Olumsuz düşünmeyi kesinlikle sevmiyorum, olumsuz insanlardan, olaylardan ve bana negatif elektrik verdiğine inandığım kişi/olay/nesneden mümkün olduğunca uzak dururum. Hayatımdan çıkartırım hem de sonsuza dek. İstemediğim/istenmediğim bir olay, kişi ya da varlıkla ilgili zorlanmayı sevmem neticeleri her iki taraf içinde ağır olur/oldu. Normal insanlarda da vardır zaten böyle altıncı hissel durumlar filan ama inan bendeki çok farklı. Bana resmen bir şeyler iniyor yukarıdan artık adını sen koy! Ve o anı tarif etmem gerçekten çok zor. Bu şekilde bir çok beladan, kazadan hatta hatadan kendimi sıyırmayı başardım. Sonrasında da Allah'a şükrettim hep. Sanıyorum ki "zihinsel medyumluk" bende ki... Karşımdaki kişinin analizini 5 dakikada yapabiliyorum mesela, hiç görmediğim, bilmediğim ama varsayım olarak "doğru" tahmin edebildiğim şeylerin sayısını bilmiyorum bile... Ha unutmadan halen sayısal tutturamadım ya da piyangoda amortiden fazlasını yakalayamadım yani durum o kadar değişik boyutta değil henüz korkma benden.
Evde yalnız kaldığımda korku filmi izlemeyi çok seviyorum, küçük yaşlardan beri ruh çağırma olaylarına filan ağzım bir karış havada girerim. Gece yalnız başıma sokakta gezdiğim çoktur. Evimde durduk yerde nazar boncuklu biblolarımın kırıldığı çok olur, renkli gözlü insanlardan gerçekten korkuyorum bizzat yaşadım bir akrabamız sarışın renkli gözlü bir hatun ama elektrik alamadığım, bir türlü sevemediğim o ne zaman bize gelse evde fayanslar çatlar, tencereler, tabaklar kırılır sebep?? Yine ismini açıklamayacağım ama üniversiteden bir arkadaş sarışın renkli gözlü bu hatunda da öyle bir göz varmış ki ben bile anlamamışım ta ki şaşkınlığını gizleyemeyip ilişkimiz hakkında fikir beyan edip "gerçekten birbirine yakıştırdığım iki insan harikasınız" dedikten yaklaşık bir-iki hafta sonra ilişkimin yok yere bitmesi??
Tamam sarışın, renkli gözlü erkeğe karşı bir zaafım var kabul ediyorum ama gerçekten kadın ya da erkek renkli gözlü insandan illa ki korkarım arkadaş! Tüylerim ürperir adeta ağlamak gelir içimden be!
Neyse... Konumuza geri dönecek olursak ben melek terapisini olumlu ve faydalı buluyorum. Yani kendimce yaşadığım küçük/büyük mucizelerine de inanıyorum. 
Yapman gerekenler basit: yürekten yardım istemek, enerjinizin yüksek olması için yardım istemek, istemek ve unutmak, belirli bir konuda yardım istemek. Misal iş için diyelim; Baş Melek Mikail'den yardım istemeliyiz. Sevgili Baş Melek Mikail(eğer hangi melekten yardım isteyeceğini bilmiyorsan da sevgili meleklerim demen yeterli) "Mutlu mesut çalışabileceğim, tam bana göre, içinde iyi insanların olduğu, beni rahat rahat geçindirebilecek, kolaylıkla gidip gelebileceğim, çok zevk alarak çalışabileceğim bir işim olsun." şeklinde ya da istediklerin her neyse tam ve açık bir şekilde yazarak yardım iste ve daha sonra unut. Olacak çünkü melekler bunun için çalışıyor.
Gelelim aşk konusuna; Baş Melek Şamuel'den yardım istemeliyiz. Sevgili Baş Melek Şamuel, "Beni sevecek, dürüst, çok saygılı, çok sevgi dolu, nazik, esprili, akıllı, iyi bir iş sahibi, beni anlayacak, hayatı paylaşabileceğimiz, yakışıklı bir sevgilim/eşim olsun".
Sağlık için Baş Melek İsrafil'den yardım isteyin.
Benim gibi nazara inanıyor ve korunmak istiyorsanız da ; Sevgili Meleklerim, bu kötü enerjiyi ya da sevgi olmayan her şeyi benden al. Sevgiye, ışığa dönüştür.(Bunu sabah-akşam yapın)

-Yürekten ve açık bir şekilde yardım iste(bunu yazarak, düşünceyle ya da yüksek sesle ve gülümseyerek yapabilirsin)
- Endişelenme
- İste ve unut!
Terapi bire bir ve uzmanlar tarafından gerçekleşsin istiyorsan detaylar ve daha fazlası için http://meleklerleyasamak.com/ adresini ziyaret edebilirsin. Bir de Beki İkala Erikli'nin kitaplarını mutlaka alıp okumanı tavsiye ederim o vakit her şeyi daha iyi anlayacaksın. Ben sabaha kadar yazsam da tırt yani! (:Bu arada bir de ay zamanları var; Baş Melek Haniel'den gelen mesaj şöyle: "Yeni ayı yeni işlere başlamak dolunayı da bırakmak için kullan". Örneğin, yeni ay zamanı yeni başlangıçların zamanı, hayatında olmasını, artmasını ve yükselmesini istediğin her ne varsa tam olarak onlara odaklan(zihninde olmuş gibi canlandır) ve tüm dileklerini, niyetlerini, tüm güzellikleri bir kağıda yaz sonra "Bütünün hayrına olmasına niyet ediyorum" diyerek bitir cümlelerini. En sonunda da Allah'a ve meleklere teşekkür ederek ve şükrederek bitir. Kağıdı dilersen sana özel bir yerde sakla, dilersen toprağa göm ya da suya at.
Dolunay zamanı ise, bırakmak istediklerine, hayatından çıkarmak istediklerine, negatif tüm düşüncelerini olumluya dönüştürmek için bir fırsat. Sana endişe veren, korku veren, canını yakan, geride bırakmak istediğin, kalbini acıtan her ne varsa bir kağıda yaz ve sonra cümlelerini yine yukarıdaki gibi bitirdikten sonra kağıdı yak ve küllerini ya evinin balkonundan aşağı ya da denize, suya, lavaboya... at gitsin! Rahatladığını hissedeceksin!
Sonra en doğru zamanı yani ilahi zamanı bekle her şey o zamanda kendiliğinden gerçekleşecektir unutma!
Ve sayılar&işaretler; aslında melekler günlük hayatta bize bir şekilde mesaj verirler önemli olan o mesajları yakalayabilmektir. Kitapta yine bu konuda hepsinin bir anlamı var ve sana özel. Evimin balkonunda bulduğum bu tüy meleklerimin her daim benimle olduğunun kanıtı.
Sayılara gelince; 1'li sayılar: "düşüncelerine dikkat et, çünkü şu anda düşüncelerinle yaratıyorsun" demek.
2'li sayılar: "meleklerin senin yanında" demek.
3'lü sayılar: "aydınlanmış üstatların seninle olduğu, seninle çalıştığı" anlamına gelir. İsa, Buda, Mevlana, Meryem Ana... gibi
4'lü sayılar: "bu işi meleklerine bırak, biz hallediyoruz" demek. İçini rahat tut. O işin en usta ellerde olduğundan emin ol.
5'li sayılar: "doğru yoldasın, bu yaptığını yapmaya devam et" demek. Meleklerin yürüdüğün yolda seni destekliyor.
6'lı sayılar: "bırak bizlere, bırak allah halletsin" demek. Herşey olması gerektiği gibi oluyor.
7'li sayılar: "bir mucize bekle" demek. Düşüncelerini pozitif yönde tut, gelecek!
8'li sayılar: "bereket sana geliyor" demek. Özellikle finansal anlamda.
9'lu sayılar: "hayatının amacı üzerine çalış" demek.
0 : "Allah seni seviyor" demek. Gün içinde karşına çıkan işaretlere dikkat et mesela çok sık denk geldiğin sayılar olabilir bunlar.
Aslında her şey ilahi zamanlama sayesinde gerçekleşiyor biz yeter ki içimizi, duygu ve düşüncelerimizi temiz, net ve pozitif tutalım. Ve melekler onlar ilk nefesimizden son anımıza kadar hep yanımızdalar.Varlıkları ışık verir, bizi korur, kollar, tavsiye verir, cesaret verir, gerektiğinde seni avutur.Kulağına fısıldar ama sen dersin ki: "Bana öyle geldi" değil o iç ses meleklerin sesi yani seni dürten, uyaran, engelleyen veya oluşumu sağlayan yine onlar. Egoları yok, saf sevgileri var ve bize yardımcı olmak için tüm gücüyle çalışıyorlar. Ben belli başlı okuduğum dualardan sonra Melek Terapisini keşfettim ve huzur buldum. Dualarıma yine devam ediyorum ama terapiyi de yok saymıyorum. Her zaman dediğim gibi tatlım inanıp inanmamak, uygulayıp uygulamamak sana kalmış tabii!

Sevgiyle kalın.



Yorumlar

Firarî Yolcu dedi ki…
Bende bir ödülün var!
Çok Yönlü Blogger Ödülü.
Aaa ne ödülü aldım ben? :) Çok teşekkür ederim canım hemen ilgileniyorum.
Blogger Bolat dedi ki…
İlginç bir post olmuş :)
İlginç şeyler oluyor :)

Popüler Yayınlar